Maak nu je afspraak!

brows, eyes, lips, lamination

Altijd een verzorgd uiterlijk met semi permanente make-up. Bij StudioBell zijn we gespecialiseerd in PMU voor de wenkbrauwen, oogleden en lippen.

 

 

In 5 stappen naar de perfecte look

1. Voortekenen

Of je nou voor je wenkbrauwen, je lippen of voor een eyeliner komt, we tekenen eerst altijd de gewenste vorm op de huid voordat we beginnen. De wenkbrauwen worden volgens de gouden ratio getekend, waarbij er rekening wordt gehouden met de positie van je ogen ten opzichte van je neus en lippen. Bij de lippen volgen we jouw natuurlijke lipvorm, waarbij de nadruk gelegd wordt om symmetrie te creëren. We kunnen 1 tot 2 mm buiten de eigen liprand gaan zodat we jouw lippen optisch groter kunnen maken. We beginnen pas met pigmenteren als jij helemaal happy bent met de vorm! 

2. Kleuranalyse

Rekening houdend met jouw kleur ogen en je haarkleur en bij welk Fitzpatrick schaal jouw huidtype past, kiezen we samen de juiste pigment uit. Wij hebben een breed scala aan kleuren die ook nog met elkaar gemengd kan worden. De kleur testen we van te voren uit op jouw huid. We beginnen pas met pigementeren als jij helemaal happy bent met de kleur!

3. Behandeling

Nadat de vorm en kleur zijn bepaald starten we met pigmenteren. Wij gebruiken de beste pigmenten die speciaal voor jou gemixt wordt om tot de juiste consistentie en kleur te komen. We werken met één van de beste SPMU apparaten en naalden voor jouw gemak en veiligheid. De behandeling duurt gemiddeld 2 uur.

4. Genezingsproces

Het resultaat wordt mede bepaalt door een goede nazorg. We geven je nazorg instructies mee naar huis zodat je thuis goed voor je nieuwe wenkbrauwen, lippen of eyeliner kunt zorgen. Tijdens de eerste 2 weken zal de kleur van je nieuwe behandeling veranderen. Geen zorgen, dit hoort bij het genezingsproces! De kleur vervaagt uiteindelijk ongeveer 50%, dus een tweede behandeling is altijd noodzakelijk!

5. Tweede behandeling

Na 6 weken kom je terug voor de tweede behandeling. Deze behandeling is cruciaal om de vorm en kleur van jouw wenkbrauwen te behouden. 

6. Touch-up

Afhankelijk van jouw huidtype, adviseren we je om na anderhalf jaar terug te komen voor een touch up. Dit om jouw PMU weer een mooie kleurboost te geven.

Gemiddeld geldt voor wenkbrauwen 1 jaar, voor lippen 2 tot 3 jaar en voor eyeliner 3 jaar.

 

Heb jij reeds oude PMU en wil je een cover-up, stuur dan eerst foto's via whatssap zodat we goed kunnen beoordelen of een cover-up mogelijk is of er beter eerst een deel verwijdert of opgelicht moet worden. 

Maak een semi permanente make up afspraak | StudioBell

maak een afspraak

Boek direct een behandeling bij Studiobell.

pmu permanente make up behandelingen | StudioBell

behande­lingen

Boosting natural beauty met PMU, iets voor jou? Bekijk alle behandelingen bij Studiobell.

Volg ons op Instagram!

volg ons
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.