Lamination

Met brow lamination tillen we jouw wenkbrauwen naar een next level. Voor vollere wenkbrauwen, perfect in model! Wanneer PMU voor jou een stap te ver is, is browlamination perfect voor jou. Deze behandeling kan wel worden uitgevoerd in combinatie met PMU. Bekijk de mogelijkheden.

Brows on fleek

Bij een lamination behandeling worden de wenkbrauwen in perfecte vorm gekamd en met verschillende lotions behandeld om de vorm van de wenkbrauwen zo lang mogelijk te behouden. Browlamination is de perfecte behandeling voor volle, perfecte wenkbrauwen. In combinatie met verven krijg je de perfecte wenkbrauw.

Is een lamination behandeling voor je wenkbrauwen geschikt voor jou?

Wanneer je last hebt van gekrulde, stugge of eigenwijze wenkbrauwen dan is een Lamination behandeling erg geschikt om nette en verzorgde wenkbrauwen te creƫren. Jouw wenkbrauwen worden gelift en in de natuurlijke groeirichting geborsteld. De behandeling blijft gemiddeld 6 weken zitten waardoor jij een lange tijd volle, strakke wenkbrauwen hebt. Heb je gaten in je wenkbrauw of zijn ze niet gelijk, dan is de nieuwe hybride verf ideaal voor jou. Deze verf geeft een stempelafdruk af op de huid waardoor je een powderbrows look krijgt dat tot 10 dagen op de huid blijft.

Lashes on fleek

Ben jij je wimperextentions beu of is het gewoon niet jouw ding? De Lashlift is de ideale beautybehandeling waarbij jouw eigen wimpers worden gelift en gekruld. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken mooi. Mascara is niet meer noodzakelijk en de wimperkrultang mag in de prullenbak. Want deze is best schadelijk voor jouw wimpers. De producten die ik bij Studiobell. gebruik zijn absoluut onschadelijk voor jouw wimpers. Daarnaast kun je gewoon in je ogen wrijven, zwemmen en sporten. Ga je op vakantie? Deze behandeling is jouw GAME changer.

browlamination browlift wenkbrauwlift

Brow lamination

Wenkbrauwen on fleek met deze korte behandeling! Voor mooie en gevormde wenkbrauwen.

browlift browlamination lashlift wenkbrauwlift

Brow lamination in combinatie met PMU

Brow lift oftewel brow lamination in combinatie met PMU. Tilt jouw wenkbrauwen naar een next level. Voor vollere wenkbrauwen perfect in model!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.