PMU voor je lippen

Geef je lippen een boost met semi permanente make-up. Lippen geven je glimlach karakter en een verzorgde uitstraling. Bij Studiobell ligt de focus op het accentueren van deze natuurlijke schoonheid in het gezicht. Voller, verzorgder of meer symmetrisch.

Take care of the lips

Lippen geven je gezicht karakter en zijn essentieel voor een verzorgde uitstraling, dus: take care of it! Bij Studiobell kun je terecht voor de behandeling Lip Blush voor vollere lippen.

Is een PMU behandeling bij StudioBell iets voor jou?

 • Wanneer jij de contouren van je lippen kwijt bent door ouderdom, fillers of Herpesvirus is een PMU behandeling voor je lippen de oplossing.
 • Wanneer je last hebt van hyperpigmentatie
 • Wanneer je smalle lippen hebt, en graag vollere lippen wilt.
 • Wanneer je last hebt van donkere lippen en deze wilt oplichten.
 • Correctie hazenlip
 • Verhelpen van asymmetrische lippen

Voordelen van semi permanente make-up voor je lippen

Lipblush kan ingezet worden ter correctie van de lipvorm en lipkleur, maar eveneens voor het gemak wanneer je toch elke dag lipstick opdoet. Met permanente liptattoo kun je de mond tekenen en mooi gevormde lippen naar jouw wens creëren, lippen die optisch beter ogen.

Het oplichten van lippen kan een onderdeel zijn van de behandeling, maar dat bespreken we eerst samen. Het aantal behandelingen kan namelijk daardoor variëren. Bij donkere lippen kan er mogelijk een derde of vierde behandeling nodig zijn. Stuur voor de zekerheid een foto via Whatsapp 06 25169203 zodat we samen een stappenplan kunnen bespreken.

Voorzorg advies

 • Heb je onlangs je lippen laten opvullen met fillers? Een combinatie met PMU is mogelijk zodat je de perfecte lippen kunt creëren. Er moet wel minimaal 4 weken tussen de behandeling zitten.
 • In het verleden een koortslip gehad? Begin 2 weken van te voren met innemen van dubbele dosis L-lysine (verkrijgbaar bij elke drogist) en slik dit nog 7 dagen na de behandeling door. Heb je regelmatig een koortslip, haal dan uit voorzorg tabletten van de huisarts en begin 3 dagen van te voren met slikken.
 • 3 dagen van te voren stoppen met innemen van visolie, vitamine C, Omega 3 en 6 voedingssupplementen en andere bloedverdunners.
 • Droge lippen en velletjes bemoeilijkt de opname van pigment. Kom daarom met zachte, goed gescrubde lippen naar de behandeling. Dit doe je door je lippen dagelijks te scrubben met een zachte tandenborstel, hydrateren met een vocht inbrengende dagcrème en sealen met een vette zalf zoals Bepanthene of Vaseline. 2 keer per dag en je zult nooit meer velletjes hebben!
 • Drink 24 uur voor de behandeling geen koffie, groene thee, cola, redbull, of andere dranken die cafeïne bevatten.
 • Neem ook geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs 48 uur voor de behandeling.
SPMU behandeling intake Breda

Neem contact op

Vragen over onze PMU behandeling? Neem contact op met StudioBell voor al je vragen of advies op maat.

lip blush

Contouren van de lippen worden hertekend om de lip te verfijnen en verstrakken. De contourlijn wordt ingekleurd met een schaduw techniek. Subtiel en natuurlijk.

touch up lippen 1

Touch up lippen binnen 1 jaar.

touch up lippen 2

Touch up lippen binnen twee jaar.

A gift for you

Mooi verpakt, ready to give! Geef een Studiobell giftcard cadeau. Bepaal zelf het bedrag, de waarde op de giftcard is vrij te besteden voor alle behandelingen.

Bestel direct
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.