De wereld van PMU

Met semi permanente make-up ziet jouw gezicht er onder alle omstandigheden stralend en verzorgd uit! PMU biedt niet alleen uitkomst voor een verzorgd uiterlijk, maar kan ook een oplossing zijn wanneer je allergisch bent voor reguliere make-up, een correctie nodig hebt of voor medische toepassingen waaronder litteken camouflage. Ik stimuleer in mij behandelingen zoveel mogelijk jouw oorspronkelijke en natuurlijke schoonheid.

Lipblush: Het alternatief voor fillers en lipstick?

Met Lipblush word je lipkleur egaler en de contouren van je lippen scherper. Het effect? Direct optisch vollere lippen. En dat zonder fillers!
powderbrows wenkbrauwtattoo browdaddy wenkbrauwtattoeage

Powder brows

Dé perfecte poeder wenkbrauw! Geschikt voor iedereen die mooie, natuurlijke volle wenkbrauwen wil.
powderbrows jaren 80 jaren 90 make-up permanente-make-up

De evolutie van PMU

Permanente make-up is terug van weggeweest en heeft er nog nooit zo goed uitgezien! De ontwikkelingen in de beauty sector gaan razendsnel.
infralash deepliner eyelinertattoo eyelinertatoeage studiobell

Permanente eyeliner: 3 stijlen

Als je besluit een permanente eyeliner te laten zetten is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Wist je dat je kunt kiezen uit drie verschillende soorten...

De studio

Mijn studio is gevestigd in de Betlehemkerk in Breda waar in een designomgeving in alle rust de behandelingen worden uitgevoerd.

Kennismaken
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.