Brows, eyes, lips, lamination

Altijd een verzorgd uiterlijk met semi permanente make-up. StudioBell is gespecialiseerd in PMU voor de wenkbrauwen, oogleden en lippen.

 

 

In 5 stappen naar de perfecte PMU

1. Voortekenen

Of je nou voor Powderbrows, Lipblush of voor een Eyeliner komt, ik teken altijd eerst de gewenste vorm op de huid voordat ik begin met pigmenteren. De wenkbrauwen worden volgens de gouden ratio getekend, waarbij er rekening wordt gehouden met de positie van je ogen ten opzichte van je neus en lippen. Bij de lippen volg ik jouw natuurlijke lipvorm, waarbij de nadruk gelegd wordt om symmetrie te creëren. We kunnen 1 tot 2 mm buiten de eigen lipkleur gaan zodat jouw lippen optisch groter worden. 

 

2. Kleuranalyse

Rekening houdend met je huidtype, haarkleur en bij welk Fitzpatrick schaal jouw huidtype past, kies ik de juiste pigmentkleur uit. Ik heb een breed scala aan kleuren die ook nog met elkaar gemengd kan worden om de kleur aan te passen. 

 

3. Behandeling

Nadat de vorm en kleur zijn bepaald starten we met pigmenteren. Ik gebruik pigmenten van de hoogste kwaliteit die speciaal voor jou gemixt wordt om tot de juiste consistentie en kleur te komen. Ik werk met verschillende Rotary pennen en naalden voor jouw gemak en veiligheid. De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

 

4. Genezingsproces

Het resultaat wordt mede bepaalt door een goede nazorg. Je krijgt nazorg instructies mee naar huis zodat je thuis goed voor je nieuwe wenkbrauwen, lippen of eyeliner kunt zorgen. Tijdens de eerste 2 weken zal de kleur van je nieuwe behandeling veranderen. Geen zorgen, dit hoort bij het genezingsproces! De kleur vervaagt uiteindelijk ongeveer 50%, dus een tweede behandeling is altijd noodzakelijk!

 

5. Tweede behandeling

Na 6 weken kom je terug voor de tweede behandeling. Deze behandeling is cruciaal om de vorm en kleur van jouw wenkbrauwen te behouden. 

 

6. Kleurboost

Afhankelijk van jouw huidtype, adviseren we je om na anderhalf jaar terug te komen voor een touch up. Dit om jouw PMU weer een mooie kleurboost te geven.

Gemiddeld geldt voor wenkbrauwen 1 jaar, voor lippen 2 tot 3 jaar en voor eyeliner 3 tot 5 jaar.

 

Heb jij reeds oude PMU en wil je een cover-up, stuur dan eerst foto's via whatssap of e-mail zodat ik goed kan beoordelen of een cover-up mogelijk is of er beter eerst een deel verwijdert of opgelicht moet worden. 

Maak een semi permanente make up afspraak | StudioBell

Maak een afspraak

Boek direct een behandeling bij Studiobell.

pmu permanente make up behandelingen | StudioBell

Behande­lingen

Boosting natural beauty met PMU, iets voor jou? Bekijk alle behandelingen bij Studiobell.

Volg mij op Instagram!

Volg mij
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.