Met PMU altijd mooi wakker worden

Minder tijd om dagelijks met uiterlijke verzorging bezig te zijn? Semi permanente make-up is de oplossing: altijd mooi wakker worden en hetzelfde resultaat in minder tijd.

Bekijk behandelingen

Een investering in jezelf

Als cosmetisch tattoo artist is het mijn grootste passie om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Semi permanente make-up is hiervoor een prachtige oplossing; een investering in jezelf om de mooiste versie van jezelf te zijn.

Bij mij in de salon kun je terecht voor de perfecte wenkbrauw, mooie eyeliner en stralende lippen. Boek jouw behandeling bij Studiobell en maximize your beauty!

Maak een afspraak

Natuurlijke schoonheid accentueren met PMU

Al op jonge leeftijd vond ik het fantastisch om vrouwen op te maken en haren op te steken. Nu laat ik ze schitteren op belangrijke momenten in hun leven. Om de nieuwste technieken en producten op het gebied van haar en make-up te kennen, heb ik diverse master classes gevolgd. Op deze manier ontdekte ik semi permanente make-up. 

Zelf ervaar ik als moeder dat ik minder tijd heb om dagelijks met mijn uiterlijke verzorging bezig te zijn. Semi permanente make-up blijkt de oplossing: altijd mooi wakker worden en hetzelfde resultaat in minder tijd. Dat wil ik meer mensen laten ervaren. Daarom heb ik Studiobell geopend: de salon voor de perfecte wenkbrauw, strakke eyeliner en stralende lippen in Breda en omgeving.

 

De studio

Mijn studio is gevestigd in de Betlehemkerk in Breda waar in een designomgeving in alle rust de behandelingen worden uitgevoerd.

Kennismaken

A gift for you

Mooi verpakt, ready to give! Geef een Studiobell giftcard cadeau. Bepaal zelf het bedrag, de waarde op de giftcard is vrij te besteden voor alle behandelingen.

Bestel direct
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.