PMU voor je ogen

Met semi permanente make-up zien jouw ogen er onder alle omstandigheden stralend en verzorgd uit. StudioBell gaat voor natuurlijke perfectie die bij jou past. Kom langs in de salon in Breda voor stralende ogen.

Altijd de perfecte eyeliner

Heb je weinig wimpers, asymmetrische of kleine ogen, en wil je elke dag wakker worden met een verzorgde look? Semi permanente eyeliner biedt uitkomst voor een prachtige expressie van de ogen. Kies voor een fijn lijntje tussen de wimperrand voor een natuurlijk oogopslag, of een eyeliner met of zonder een wing om je ogen te laten spreken!

Eyes behandelingen

Studiobell biedt de volgende PMU behandelingen voor de ogen aan:

infralash

Een subtiel lijntje tussen de wimperharen. Een natuurlijke look voor een sprekende oogopslag. Deze eyeliner tattoo is zowel mogelijk aan de bovenrand als de onderrand van je ogen.

soft eyeliner

soft eyeliner of wel smokey eyeliner genoemd. Deze methode zorgt voor een minder zichtbare lijn en meer een oogschaduwlook. Met een smokey eyeliner creëer je stralende ogen met een zachte uitstraling.

klassieke eyeliner

bij deze behandeling wordt een strakke eyeliner gecreëerd boven de wimpperrand. Met een subtiele wing kunnen we je ogen groter doen lijken.

Welke behandeling je ook kiest, we gaan samen kijken welke behandeling en techniek het beste bij jou past.

#wokeuplikethis

Wil jij ook elke dag stralend wakker worden met prachtige ogen? Boek je behandeling hieronder! Twijfel je welke methode bij jou past? Neem dan contact op met studioBell. Samen gaan we bepalen welke techniek, vorm en kleur het beste bij jou past. Heb je oude PMU in je gezicht, stuur dan eerst een foto via WhatsApp 0625169203.

soft eyeliner

In tegenstelling tot de klassieke eyeliner wordt de soft eyeliner in de buitenrand gepoederd geïmpregneerd. Deze methode zorgt voor een minder zichtbare line en meer een oogschaduw look.

infralash

Ga voor een natuurlijke en sprekende oogopslag met een subtiel lijntje tussen de wimper haartjes.

Maak je afspraak bij StudioBell

Sta elke dag stralend op dankzij de PMU behandelingen van StudioBell. Semi permanente make up accentueert jouw natuurlijke schoonheid en laat je schitteren. Maak nu je afspraak voor een behandeling in onze studio in Breda.

Maak een afspraak
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.