Lip blush

Lip blush kan de schoonheid van natuurlijke lipkleur versterken, asymmetrie corrigeren en volheid en definitie toevoegen. Met behulp van deze behandeling is het mogelijk om de vervagende kleur van de lippen die altijd gepaard gaat met veroudering te corrigeren. De resultaten worden voor elke klant op maat gemaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat je het gewenste effect bereikt. Breng je favoriete lipstick of een foto mee op de dag van je afspraak!

Keuze uit meerdere kleuren

Ik werk met zeer hoogwaardige pigmenten voor de wenkbrauwen, eyeliner en lippen. De pigmenten waar Studiobell. mee werkt zijn REACH proof. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan alle EU wet- en regelgeving. De vele kleuren waar ik mee werk zijn te combineren met elkaar waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn om aan jouw individuele wensen te voldoen.

Boek jouw behandeling

Reserveer een plek in de studio voor jouw liptattoo. Boek direct. Of boek onderaan de pagina een touch-up behandeling voor de lippen, alleen mogelijk na een behandeling bij Studiobell.

Twijfel je welke behandeling bij jou past? Boek dan onderaan de pagina een intake zodat we samen van te voren kunnen bepalen welke look bij jou past.

Maak je afspraak bij StudioBell

Sta elke dag stralend op dankzij de PMU behandelingen van StudioBell. Semi permanente make up accentueert jouw natuurlijke schoonheid en laat je schitteren. Maak nu je afspraak voor een behandeling in onze studio in Breda.

Maak een afspraak

touch up lippen 1

Touch up lippen binnen 1 jaar.

touch up lippen 2

Touch up lippen binnen twee jaar.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.