Maak nu je afspraak!

lip blush

Lip blush kan de schoonheid van natuurlijke lipkleur versterken, asymmetrie corrigeren en volheid en definitie toevoegen. Met behulp van deze behandeling is het mogelijk om de vervagende kleur van de lippen die altijd gepaard gaat met veroudering te corrigeren. De resultaten worden voor elke klant op maat gemaakt, dus u kunt er zeker van zijn dat u het gewenste effect bereikt. Breng je favoriete lipstick of een foto mee op de dag van je afspraak! 

Keuze uit 15 kleuren

Je kunt kiezen uit wel 15 pigmentkleuren. De kleuren zijn te combineren met elkaar waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn om aan jouw individuele wensen te voldoen.

Kosten 

Kosten voor 2 behandelingen: €350, mogelijk een 3e behandeling €150 extra. Na 1 of 2 jaar kom je terug voor een touch-up behandeling. 

Duur behandeling: 120 minuten

Bekijk de FAQ om te zien of je in aanmerking komt voor deze behandeling.  

boek jouw behandeling

Reserveer een plek in de studio voor jouw lip blush. Boek direct. Of boek onderaan de pagina een touch-up behandeling voor de lippen, alleen mogelijk na een behandeling bij Studiobell. 

Twijfel je welke behandeling bij jou past? Boek dan onderaan de pagina een intake zodat we kunnen kijken welke look bij jou past.

Maak je afspraak bij StudioBell

Sta elke dag stralend op dankzij de SPMU behandelingen van StudioBell. Onze semi permanente make up accentueert jouw natuurlijke schoonheid en laat je schitteren. Maak nu je afspraak voor een behandeling in onze studio in Breda.

maak een afspraak

touch up lippen 1

Touch up lippen binnen 1 jaar.

touch up lippen 2

Touch up lippen binnen twee jaar.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.