Combinatie powderbrows + hairstrokes

Deze behandeling is een combinatie van de poedertechniek en de fijne haartjes techniek. Aan het begin van de wenkbrauw wordt een natuurlijke haarlijn gecreëerd wat gaat geleidelijk over gaat in een mooi poedereffect. Het wordt ook wel combibrows genoemd.

Nabehandeling

Een behandeling is inclusief nabehandeling. Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 40% in kleur vervagen. Een nabehandeling zal daarom 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden. Je zult zien dat het resultaat na deze behandeling een stuk meer zichtbaar is en perfect in vorm. 
 
Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, wordt dit tijdens deze nabehandeling gecorrigeerd!  

Boek jouw behandeling

Reserveer een plek in de studio voor jouw Combibrows. Boek direct.

Twijfel je welke behandeling bij jou past? Boek dan onderaan de pagina een intake zodat we samen kunnen kijken welke look bij jou past.

Powder brow

Met poedervorm wenkbrauwen worden zachte en volumineuze wenkbrauwen gecreëerd wat lijkt op naturel make-up.

Hairstroke brow

Ultra fijne haartjes wenkbrauwen! Deze natuurlijke techniek geeft een subtiel resultaat en is ideaal als je niet dagelijks wenkbrauw make-up plaatst. Kosten €450 Inclusief nabehandeling binnen 8 weken.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.