Powderbrows behandeling in Breda

Met de behandeling powderbrow, of wel poedervorm wenkbrauwen, worden jouw wenkbrauwen zacht gepigmenteerd. Pigment wordt op een hele subtiele wijze in de bovenste huidlaag ingebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd. Deze nieuwe techniek is geschikt voor alle huidtypen. Deze wenkbrauwtattoo laat je wenkbrauwen stralen!

Nabehandeling van een powderbrows behandeling

Een behandeling is inclusief nabehandeling. Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk de eerste week 40% in kleur vervagen. Een nabehandeling zal daarom 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden. Je zult zien dat het resultaat na deze behandeling een stuk meer zichtbaar is en perfect in vorm. 
Bij StudioBell in Breda zorgen we altijd voor een optimale nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling! Zokrijg jij prachtig volle wenkbrauwen.

Boek jouw behandeling bij StudioBell

Reserveer een plek in de studio voor jouw wenkbrauwtattoo. Maak een afspraak. In mijn studio te Breda neem ik ruim de tijd om samen met jou je wensen door te spreken om zo prachtige wenkbrauwen te creëren.

Twijfel je welke PMU behandeling bij jou past? Boek dan onderaan de pagina een intake zodat we samen kunnen kijken welke look bij jou past.

Maak je afspraak bij StudioBell

Sta elke dag stralend op dankzij de PMU behandelingen van StudioBell. Semi permanente make up accentueert jouw natuurlijke schoonheid en laat je schitteren. Maak nu je afspraak voor een behandeling in onze studio in Breda.

Maak een afspraak

Hairstroke brow

Ultra fijne haartjes wenkbrauwen! Deze natuurlijke techniek geeft een subtiel resultaat en is ideaal als je niet dagelijks wenkbrauw make-up plaatst. Kosten €450 Inclusief nabehandeling binnen 8 weken.

Combi powderbrow + hairstroke

Dit is een combinatie van de poedertechniek en de fijne haartjes techniek.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.