Maak nu je afspraak!

powder brow behandeling in Breda

Met de behandeling powderbrow, of wel poedervorm wenkbrauwen, creëren we zachte, strakke en volumineuze wenkbrauwen wat lijkt op echte make-up. Pigment wordt op een hele subtiele wijze in de bovenste huidlaag ingebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd. Deze nieuwe techniek is geschikt voor alle huidtypen. De powder brow behandeling laat je wenkbrauwen stralen!

kosten van een powder brow behandeling bij StudioBell

Powder brow €350

Duur behandeling: 120 minuten

nabehandeling van een powder brow behandeling

Een behandeling is inclusief nabehandeling. Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 40% in kleur vervagen. Een nabehandeling zal daarom 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden. Je zult zien dat het resultaat na deze behandeling een stuk meer zichtbaar is en perfect in vorm. 
 
Bij StudioBell in Breda zorgen we altijd voor een optimale nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling! Zo zorgen we voor prachtig volle wenkbrauwen.

 

boek jouw behandeling bij StudioBell

Reserveer een plek in de studio voor jouw powder brow behandeling. Maak een afspraak. Bij ons in de studio in Breda nemen we ruim de tijd om samen met jou je wensen door te spreken om zo prachtige wenkbrauwen te creëren.

Twijfel je welke SPMU behandeling bij jou past? Boek dan onderaan de pagina een intake zodat we kunnen kijken welke look bij jou past.

Maak je afspraak bij StudioBell

Sta elke dag stralend op dankzij de SPMU behandelingen van StudioBell. Onze semi permanente make up accentueert jouw natuurlijke schoonheid en laat je schitteren. Maak nu je afspraak voor een behandeling in onze studio in Breda.

maak een afspraak

hairstroke brow

Ultra fijne haartjes wenkbrauwen! Deze natuurlijke techniek geeft een subtiel resultaat en is ideaal als je niet dagelijks wenkbrauw make-up plaatst. Kosten €350 Inclusief nabehandeling binnen 8 weken.

combi powderbrow + hairstroke

Dit is een combinatie van de poedertechniek en de fijne haartjes techniek.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.