Powder brows

Powderbrows zijn hot! Met deze zachte Permante Make Up techniek zet je kleine puntjes (pixels) in de huid die dat gewilde poedereffect geven. Het resultaat is een mooie, zacht gepoederde wenkbrauw die heel natuurlijk oogt.

powderbrows wenkbrauwtattoo Powder Brows is dan ook mijn favoriete behandeling voor wenkbrauwen. Ik vind het mooier dan microblading en hairstrokes omdat het heel natuurlijk oogt. Je kunt er een mooie wenkbrauwlift mee creëren en op lange termijn blijven Powder Brows het mooist in de huid.

Opstaan met perfecte wenkbrauwen

Powder Brows is geschikt voor iedereen die mooie, natuurlijke volle wenkbrauwen wil. Heb je je wenkbrauwen te veel geëpileerd toen dat nog in was? Met Powder Brows krijg je je mooie, volle wenkbrauwen weer terug! Maar ook kun je met Powder Brows asymmetrische wenkbrauwen corrigeren. En natuurlijk zijn Powder Brows geweldig als je gewoon wil opstaan met perfecte wenkbrauwen, het bespaart enorm veel tijd. Je hoeft ze zelf niet meer te tekenen of te poederen!

Welke mogelijkheden heb je met Powderbrows?

Je kunt kiezen uit verschillende technieken die allemaal een andere look geven. Hieronder zet ik de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Drie totaal verschillende looks met dezelfde techniek. Er is echt veel mogelijk met Powderbrows!

Powderbrows

Bronnen: werk van Alex Mechenici van @bespoke_esthetique_acadamy

Soft powderbrows

Zonder duidelijk contour wordt de wenkbrauw aan de onderkant meer geschaduwd en aan de bovenkant wat zachter. Bij deze wenkbrauw is het poederachtige effect aan de voor- en bovenkant van de wenkbrauw.

Misty brows

Misty Brows is de allernieuwste techniek en nog niet heel bekend in Nederland. Deze wenkbrauw wordt anders geschaduwd. Bij deze wenkbrauw wordt de body juist goed ingekleurd maar zijn de randen poederachtig uitgewaaierd. Deze stijl kies je als je voor de meest naturel look wilt gaan. 

De klassieke Ombre brows

Bij Ombre Brows ook wel Las Vegas brows genoemd, is de aanzet licht en wordt het richting de staart donkerder. Dit schaduweffect verloopt heel zacht maar je krijgt wel een strak gestylede outline. Bij deze wenkbrauw is het poederachtige effect het meest aan de voorkant van de wenkbrauw. 

misty brows

Welke wenkbrauw past bij jou?

Je kiest wat jij het mooiste vindt. Ik luister naar jouw wensen. We kijken naar je gezichtskenmerken zodat je echt de wenkbrauw krijgt die bij jou past en die je gezicht het mooist tot uitdrukking laat komen. Elke wenkbrauw is anders daarom nemen we echt de tijd. Ik houd met alles rekening:

  • Je (toekomstige) haarkleur. Als je koel bruin haar hebt en besluit naar warm blond te gaan moeten je wenkbrauwen hier natuurlijk ook bij passen.
  • De ondertoon van je huid. Voor elk huidtype heb ik pigmenten die ik kan mengen om de perfecte kleur te krijgen.
  • De kwaliteit van de huid. Een rijpere huid heeft warmere pigmenten nodig dan een jonge huid. Hou je van zonnebaden, dan zal ik ook mijn pigmenten daarop aanpassen.

Als er een perfecte match is ga ik de wenkbrauwen op je gezicht tekenen met een speciale techniek (brow mapping) zodat je exact kan zien wat het resultaat is. Pas dan gaan we het definitief maken!

Hoe gaat een powderbrows behandeling en wat kost het?

Gemiddeld kost een Powderbrows behandeling in Nederland tussen de € 300 en € 600 euro. Actuele prijzen bij Studiobell raadpleeg je hier. PMU wordt in twee keer gezet omdat de huid door cel vernieuwing veel pigment afstoot tijdens de genezing. De tweede behandeling volgt na ongeveer zes weken. Dan kan ik goed beoordelen hoe jouw huid het pigment heeft gepakt en de behandeling hierop aanpassen. Het resultaat blijft gemiddeld 2 jaar in de huid.

Tijdens deze Touch-Up behandeling, die bij de prijs inbegrepen zit, kan ik warmere of koelere pigmenten toevoegen en de vorm bijwerken indien nodig. Na deze Touch Up zijn jouw wenkbrauwen klaar en kun je gaan genieten van je mooie, natuurlijk ogende volle wenkbrauwen!

Heb je ook zin gekregen in deze prachtige Powder Brows? Neem dan contact met me op of boek hier jouw afspraak!

Bronnen: Bespoke Esthetique - Misty brows

Ook interessant om te lezen

Lipblush: Het alternatief voor fillers en lipstick?

Met Lipblush word je lipkleur egaler en de contouren van je lippen scherper. Het effect? Direct optisch vollere lippen. En dat zonder fillers!
powderbrows wenkbrauwtattoo browdaddy wenkbrauwtattoeage

Powder brows

Dé perfecte poeder wenkbrauw! Geschikt voor iedereen die mooie, natuurlijke volle wenkbrauwen wil.
powderbrows jaren 80 jaren 90 make-up permanente-make-up

De evolutie van PMU

Permanente make-up is terug van weggeweest en heeft er nog nooit zo goed uitgezien! De ontwikkelingen in de beauty sector gaan razendsnel.
infralash deepliner eyelinertattoo eyelinertatoeage studiobell

Permanente eyeliner: 3 stijlen

Als je besluit een permanente eyeliner te laten zetten is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Wist je dat je kunt kiezen uit drie verschillende soorten...
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.