Permanente eyeliner: 3 stijlen

infralash deepliner

De subtiele look: De Infralash

De meest natuurlijke vorm van permanente eyeliner is de Infralash ookwel Deepliner genoemd. Dit is een eyeliner die tussen de wimpers wordt gezet. De Infralash geeft je wimperrand meer diepte en je hebt meteen een mooie oogopslag zonder er opgemaakt uit te zien. Deze eyeliner is ook heel geschikt om in de onderste wimperrand te plaatsen. Het is een heel natuurlijke look.

 

De meest gebruikte kleur is zwart maar als je blonde wimpers hebt is een donkerbruin pigment mooier, dat maakt je look net wat zachter. Dus voor die perfecte oogopslag kan ook met kleur gevarieerd worden.

Wil je later toch een iets intensere blik? Dan kun je de Infralash/Deepliner makkelijk uitbreiden met een kleine wing of lijntje boven de wimperrand.

De intense look: De klassieke eyeliner

klassieke eyeliner

De klassieke eyeliner heeft een iets zwaardere aanzet. Je krijgt de Infralash, dus een lijntje in de wimperrand met daarbij een strakke lijn boven de wimperrand. Je krijgt hiermee een meer intense oogopslag dan met de Infralash/Deepliner.

Ook deze eyeliner kun je later uitbreiden met een kleine of meer aanwezige wing.

Zo kun je als je het spannend vindt, rustig opstarten en later je oogopslag intenser maken.

De nieuwste trent: De Shaded eyeliner

shaded eyeliner

Zit je net te twijfelen of je voor de klassieke of de Infralash eyeliner gaat, komt er een hele nieuwe speler op de markt. En een hele populaire! De Shaded eyeliner trend gaat razendsnel en hij is niet voor niets zo gewild.

Wat is het precies? Je zou het een schaduw of smudge eyeliner kunnen noemen. De basis is de Infralash met een kleine wing. Door boven de wimpers en de wing het poederig in te kleuren krijg je dat mooie smokey effect. Het is bijna dezelfde techniek als met Powderbrows. Het effect is een hele zachte schaduw die de vorm van jouw ogen accentueert en/of corrigeert.

Je ogen shaden en shapen

Je kunt met deze techniek bijv. hele ronde ogen met een schaduw langer laten lijken, ook wel de Cat Eye look genoemd. Heb je kleinere ogen, dan is het juist weer mooi om naast de wing ook op het bewegend ooglid te schaduwen zodat je ogen optisch groter lijken.

Er is dus veel mogelijk met deze techniek, je kunt er mee shapen en shaden, accentueren en corrigeren. Daarom is Shaded/Ombre eyeliner ook zo populair!

Met alle eyeliners perfect opgemaakt wakker

eyeliner tatoeage

 

Welke vorm je ook kiest, ze bieden allemaal dezelfde voordelen. Je hebt geen omkijken meer naar je eyeliner, je hoeft ‘s ochtends niet meer met potloodjes in de weer, je hebt nooit meer een eyeliner die vervaagt, uitloopt of vlekt én je eyeliner is altijd perfect symmetrisch.

Je wordt wakker en bent meteen klaar voor de dag en dat bespaart ook nog veel tijd! Dat willen we allemaal graag!

Ben jij klaar om perfect opgemaakt wakker te worden en tijd te besparen? Boek dan jouw afspraak voor een eyeliner naar keuze, ik help en adviseer je graag!

 

Ook interessant om te lezen

Lipblush: Het alternatief voor fillers en lipstick?

Met Lipblush word je lipkleur egaler en de contouren van je lippen scherper. Het effect? Direct optisch vollere lippen. En dat zonder fillers!
powderbrows wenkbrauwtattoo browdaddy wenkbrauwtattoeage

Powder brows

Dé perfecte poeder wenkbrauw! Geschikt voor iedereen die mooie, natuurlijke volle wenkbrauwen wil.
powderbrows jaren 80 jaren 90 make-up permanente-make-up

De evolutie van PMU

Permanente make-up is terug van weggeweest en heeft er nog nooit zo goed uitgezien! De ontwikkelingen in de beauty sector gaan razendsnel.
infralash deepliner eyelinertattoo eyelinertatoeage studiobell

Permanente eyeliner: 3 stijlen

Als je besluit een permanente eyeliner te laten zetten is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Wist je dat je kunt kiezen uit drie verschillende soorten...
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.