Lipblush: Het alternatief voor fillers en lipstick?

 

Lipblush is dé nieuwe trend in cosmeticaland en wordt steeds populairder. Maar wat is het precies?

Lipblush is een Permanente Make Up behandeling waarbij je lippen gepigmenteerd worden. Het wordt ook wel Lip tattoo, Lip tatoeage of Aquarel lips genoemd. Met Lipblush word je lipkleur egaler en de contouren van je lippen scherper. Het effect? Direct optisch vollere lippen met een perfecte vorm, in de kleur die goed bij jou past. En dat zonder fillers! Het effect blijft ook langer dan fillers want met een liptattoo kun je zeker twee tot drie jaar vooruit.

Volle lippen zonder duckface

Volle lippen zijn door de eeuwen heen altijd het schoonheidsideaal geweest. De wetenschap heeft aangetoond dat vrouwen met volle lippen aantrekkelijker worden gevonden. In de laatste jaren is er een enorme toename in het gebruik van lipfillers. Maar het is niet altijd even mooi. De term ‘duckface’ ontstond naar aanleiding van de vaak overmatig opgespoten lippen. En dit is nou net wat je met Lipblush kunt voorkomen!

Liplush

Zelf je kleur kiezen: van naturel tot dieprood

Je lippen lijken met Lipblush door de pigmentatie voller zonder dat je het ongewenste ‘duckface’ effect krijgt. Daarom is Lipblush vaak mooier en natuurlijker dan fillers. Er is daarnaast een heel scala aan kleuren waar je uit kunt kiezen, van naturel tot dieprood, alles is mogelijk. Je kunt je favoriete lipstick meenemen naar de behandeling zodat we die kleur kunnen samenstellen en daarna heb je hem niet meer nodig!

Libblush kan ook corrigeren en neutraliseren

Met Lipblush kun je niet alleen je lippen mooier maken, je kunt ook je lippen corrigeren, bijvoorbeeld de contourlijn net iets anders maken. Daarnaast kun je kiezen voor de Lip enlightment/Lip neutralisatie die je lippen oplichten als je je eigen lipkleur te donker vindt of pigmentvlekken wilt verbloemen. Er is dus heel veel mogelijk met deze behandeling.

lipblush lipneutralisatie liptattoo Foto: van bruin naar roze lippen. genezen lipneutralisatie na 1 behandeling.

Hoe gaat Lipblush in zijn werk en doet het pijn?

Er zijn gemiddeld twee behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Je kiest zelf de kleur die je mooi vindt en dan gaan we de lippen voortekenen. Deze pre-draw laat de nieuwe vorm van je lippen goed zien en waar nog in de lippenhuid pigment mist. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we ze permanent maken.


lipblush collage Foto: voor, predraw en direct na de behandeling. Met en zonder lipgloss. 

Je hoeft niet bang te zijn voor pijn, Lipblush gaat minder diep in de huid dan bijvoorbeeld een tattoo en is daarom minder pijnlijk. Daarbij maken we gebruik van een verzachtende, pijnverlichtende gel. Je kunt dus rustig achterover leunen en genieten van de mooie, volle, intense lippen waarmee je daarna de deur uitloopt! Nieuwsgierig geworden? Boek jouw Lipblush hier of neem contact op voor de mogelijkheden!

Ook interessant om te lezen

Lipblush: Het alternatief voor fillers en lipstick?

Met Lipblush word je lipkleur egaler en de contouren van je lippen scherper. Het effect? Direct optisch vollere lippen. En dat zonder fillers!
powderbrows wenkbrauwtattoo browdaddy wenkbrauwtattoeage

Powder brows

Dé perfecte poeder wenkbrauw! Geschikt voor iedereen die mooie, natuurlijke volle wenkbrauwen wil.
powderbrows jaren 80 jaren 90 make-up permanente-make-up

De evolutie van PMU

Permanente make-up is terug van weggeweest en heeft er nog nooit zo goed uitgezien! De ontwikkelingen in de beauty sector gaan razendsnel.
infralash deepliner eyelinertattoo eyelinertatoeage studiobell

Permanente eyeliner: 3 stijlen

Als je besluit een permanente eyeliner te laten zetten is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Wist je dat je kunt kiezen uit drie verschillende soorten...
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.